avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutati-ma va rog cu un raspuns
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutati-ma va rog cu un raspuns

am o mica rugaminte.va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent.am facut un imprumut la unicredit in 2006.dupa ce am platit o perioada am incetet plata pentru ami se face oprire automata pe salariu.dupa ce am incheiat un contract cu o firma de recuperare a inceput sa mi se retraga lunar din salariu rata.dupa ce am platit un an si ceva,am primit un plic acasa de la alta firma de recuperare precum ca unicredit a constatat ca platesc prea putin si vrea sa recupereze toti banii odata sa puna sechestru sau sa mi se faca alt contract cu acesta firma de recuperare sa mi se faca alte opriri pe salariu.as vrea sa stiu daca este legal din punct de vedere juridic odata ce am incheiat un contract cu ei.va rog sa ma ajutati pentru ca mia zis ca am intrat in criza de timp
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 18:25, 29 Ianuarie 2010
Discutati cu reprezentantii unitatii bancare de unde ati luat creditul - mesajul dvs. este destul de confuz - sau a fost cesionat creditul unei firme de recuperari, sau mai sunteti in evidenta bancii. Daca inca nu s-a cesionat creditul, este posibil ca din cauza intarzierilor dvs. la plata banca sa ia in considerare varianta declararii scadentei anticipate (sa va ceara rambursarea integrala a creditului), ceea ce este perfect legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este corect ce a facut banca, am avut un credit si mentionez ca nu am achitat banca de doua luni( criza ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata denisa28 denisa28 Buna ziua. In noiembrie 2007 sotul meu a incheiat un contract de credit (nevoi personale nenominalizate-refinantare) cu banca pe 10ani. Din noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)