avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum trebuie procedat in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie:propietarul ...

Buna ziua! Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie:propietarul unui vehicul a decedat iar inainte de deces casa si terenurile au fost trecute cu clauza unui nepot dar masina nu iar acum cei ramasi in casa nu o pot vinde. Trebuie sa deschida taxa de succesiune? Cat costa avand in vedere ca masina e o rabla de 2000 lei? Sotia traieste si are un copil. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:38, 18 Octombrie 2023
Succesori sunt sotia și copilul. Copilul e major?
da copilul este major. cat ar costa?
intrebati la notar
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme daewoo1 daewoo1 buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire mirela tuleu mirela tuleu Buna ziua, sunt interesata de o anumita procedura si anume deschiderea de succesiune dupa bunica mea. A ramas in urma ei un teren pe care dorim sa construim ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! urmeaza sa se dezbata o succesiune dupa bunica ,cine ... EusebiuLuci EusebiuLuci Buna ziua ! Urmeaza sa se dezbata o succesiune dupa bunica ,cine ar fi mostenitori care ar trebui sa participe ? Bunica este decedata ,din copii ei 4 la ... (vezi toată discuția)