avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In 2019 am dat un avans pentru o mobila de bucatarie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In 2019 am dat un avans pentru o mobila de bucatarie de 1850 ...

In 2019 am dat un avans pemtru o mobila de bucatarie de 1850 lei, unui individ de pe olx am siprimit si chitanta! Mobila trebuia sa fie livrata in 2-3 sapt! Nu a mai livrat mobila iar la cateva zile dupa ce am avut conversatii cu el in care a recunoscut ca a primit banii de la mine, am mers la un avocat i am dus probele am facut contract se asistenta jurodica si a zis ca a 2 a zi depune plangerea , i am platit si onorariu de 1000 lei! L am sunat de nenumarate ori pe avocat sa intreb ce s eintampla , el zicea ca a depus plangerea dar asteapta vesti! Ba ca nu lengaseste politia adresele etc! I am facut rost si de adrese etc tot! Acum imi vine de la procuror ca se da renuntarea la irmarirea penala deoarece am introdus tarziu plangerea dupa 3 ani de la savarsirea faptei, deci avocatul mi a introdus plangerea penala la 3 ani dupa ce l am angajat ! Ce e de facut? In tot acest timp avocatul m a mintit ca plangerea e depusa si politia nu i si face treaba!
Cel mai recent răspuns: marya17 , utilizator 11:57, 17 Octombrie 2023
Puteti face plangere la baroul avocatilor sau actiune in instanta.
www.avocatnet.ro/articol_447...
Si oare prejudiciul cu mobila de bucatarie cum il pot recupera? Daca pe penal am introdus tarziu plangerea?

Alexandrarares a scris:

Puteti face plangere la baroul avocatilor sau actiune in instanta.
www.avocatnet.ro/articol_447...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, ... Ionut61 Ionut61 In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, urmand sa platesc diferenta cand este gata, respectivii nu mi au mai livrat mobila, la cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am platit (anul trecut) un avocat cu 1500 lei sa-i ... salontanul salontanul Buna ziua! Am platit (anul trecut) un avocat cu 1500 lei sa-i faca un dosar unui rau-platnic al asociatiei. El zice ca l-a facut si l-a depus la judecatorie. ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva unui inspector de politie dionise1957 dionise1957 Am facut la parchet o plangere penala. Parchetul a trimis plangerea la politie pentru cercetare prealabila. De 6 luni inspectorul de politie nu a intreprins ... (vezi toată discuția)