avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca am platit chirie primariei pamantului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca am platit chirie primariei pamantului aferent ...

Buna ziua! Daca am platit chirie primariei pamantului aferent casei proprietate personala timp de 33 ani, daca doresc sa achizitionez acest teren pot solicita legal vreo reducere a pretului prin prisma faptului ca s-a platit chiria pamantului din 1990?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă s-a plătit, către primărie, chirie terenului ... StelaZ StelaZ Buna ziua! Dacă s-a plătit, către primărie, chirie terenului aferent casei (proprietate personala) timp de 30 de ani, există vreo lege prin care pot ... (vezi toată discuția)
Doresc act de proprietate uzucapiune pol27 pol27 A murit tatal meu si mia ramas o casa de 110m2 si o gradine de 500m2 ce figureaza la primarie ca platind impozit pe cele doua din 1958. La primarie nu ... (vezi toată discuția)
Probleme Doina Elena Doina Elena Bunicul meu, a vandut in 1963 o casa si grajd. Avem actul de vanzare cumparare, in care scrie ca terenul aferent casei si grajdului nu face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)