avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Dacă s-a plătit, către primărie, chirie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Dacă s-a plătit, către primărie, chirie terenului ...

Buna ziua! Dacă s-a plătit, către primărie, chirie terenului aferent casei (proprietate personala) timp de 30 de ani, există vreo lege prin care pot obține gratuit acest teren (curtea casei)? Care ar fi pașii pe care ar trebui să îi urmez?
Menționez ca in urma cu 3 ani am făcut cerere sa il cumpăr dar nu am primit răspuns în scris, verbal au spus ca Primăria nu vinde. Personal mi-au spus ca daca am plătit chirie nu mă încadrez la legea 18/1991. Vă mulțumesc pt un eventual răspuns al dvs!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:05, 6 Octombrie 2024
nu. dvs ati concesionat terenul. veti plati in continuare concesiunea. chiar daca primaria se va decide sa vanda, veti cumpara, nu veti obtine terenul gratis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de intabulare.... TomaGradinaru TomaGradinaru O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Teren gratuit de la primarie catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Primaria acorda unei persoane un teren gratuit pentru constructie casa. Persoana in cauza nu are bani de constructie si vrea sa \\"vanda\\" terenul ... (vezi toată discuția)
Concesionare cu obligativitatea de a construi o locuinta assportiva assportiva Buna ziua! Am concesionat un teren avand obligatia ca in termen de 12 luni sa construiesc o locuinta. Dupa o discutie avuta cu primarul, dumnealui nu mai ... (vezi toată discuția)