avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am si eu o intrebare : stiu ca s-a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am si eu o intrebare : stiu ca s-a modificat legea ...

Buna ziua,
Am si eu o intrebare : stiu ca s-a modificat legea si ca de acum tatal copilului poate sa stea acasa 2 luni de zile . Dar se aplica legea de acum din 2023 sau mai din urma ? Pt ca eu am nascut in 2021 si ar trebui sa ma intorc acum la munca , si mi se spune ca la mine nu se aplica legea cu 2 luni ci cea cu 1 luna . Este corect ? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 16:06, 16 Octombrie 2023
Se aplica pentru situatiile ivitre dupa intrarea ei in vigoare ... adica, ma refer la nasterea copilului/copiilor.

Insa solicitati si un punct de vedere de la ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /
Asa spun si ei . Am sunat acolo. Multumesc f mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu doua spete, sunt ... iuliabucsa1985 iuliabucsa1985 Buna ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu doua spete, sunt in concediu de creștere copil, gemeni, născuți in data de 20.02.2022, conform Oug 164, cu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie prin tata ContSters502636 ContSters502636 Buna ziua! Copilul meu face 2 ani pe 25 noiembrie 2018. Tatal beneficieaza de stimulentul de insertie de cand copilul s-a nascut, nu a intrat in CCC(concediu ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)