avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare : ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare : Locuiesc ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare : Locuiesc intr-un bloc (20app) in care majoritatea propietarilor nu doresc sa contorizeze caldura, vor "pausal'. Avand in vedere legea care obliga contorizarea pana la 31dec 2023 , cei care dorim putem sa ne instalam contoere ( prin firma specializata) si sa platim cat consumam efectiv urmand ca ceilalti sa plateasca restul energiei indicate de contorul de bloc, in sist. pausal ???
Va multumesc ,
Mircea G
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 02:39, 19 Octombrie 2023
Nu .
Majoritatea decide si pana nu vine 1 Ianuarie 2024 sa vedem ce se mai intampla nu aveti cum sa obligati cat timp normele actuale prevad 80%.
Presupun ca cei care vor sa puna repartitoare sunt cei care nu locuiesc acolo nu?
Pana acum repartitoarele nu au adus nici o economie celor care locuiesc si folosesc caldura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare incalzire lala409 lala409 locuiesc la bloc in oradea,toate apartamentele au repartitoare de caldura pe fiecare apartament,deci tot blocul cu 40 ap este contorizat termic.in luna oct la ... (vezi toată discuția)
Trecere la pausal cu caldura de la contorizare individuala rekul05 rekul05 Salutare. In adunarea generala s-a luat hotararea sa se treaca la pausal cu caldura, dar fiindca la reconvocata numarul celor prezenti a fost prea mic s-a ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)