avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns, sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns, sunt in concediu ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns, sunt in concediu de creștere copil, pana in data de 20.01.2024, vreau sa lucrez, cu contract de munca, part-time, la alta societate, in perioada Noiembrie 2022-Ianuarie 2024, care este venitul lunar care pot sa îl am, fără sa pierd indemnizația creștere copil, știu ca plafonul pe 12 luni calendaristice, este de 11960 RON, dar nu știu cum se considera pe perioada aceasta de 3 luni, cât am voie lunar.Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Care sunt condițiile pentru a genera venit în ccc în 2024? ... JDobre JDobre Care sunt condițiile pentru a genera venit în CCC în 2024? Am înțeles ca de anul acesta venitul care poate fi generat în CCC este de 11960/an. 1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. am ... StefanGeorgiana92 StefanGeorgiana92 Buna ziua. Obtin venituri si din salariu, cat si din pfa. Am o intrebare legata de indemnizatia de crestere copil. In prima faza cei de la agentia de plati nu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical poate influenta modul de calcul al indemnizatiei de crestere copil? anicoleta anicoleta Buna ziua, Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil? Lucrez la ... (vezi toată discuția)