avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, depus in termen legal de 5 zile apelul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, depus in termen legal de 5 zile apelul pentru o ordonanta ...

Buna ziua, depus in termen legal de 5 zile apelul pentru o ordonanta presidentiala, in cat timp se primeste termen nou de judecata?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:42, 17 Octombrie 2023
Nu va poate nimeni răspunde exact,depinde de n factori. ,volum dosare instanta etcetc.Teoretic ar trebui mai repede decât la un dosar normal..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana la primul termen din momentul depuneri cererii de divort? ioanraul ioanraul va rog sa-mi spuneti,din moment ce depun cererea de divort,cand primesc termen pt judecarea procesului? (vezi toată discuția)
Suplinire acord pt pasaport si iesire din tara cristinastoica876 cristinastoica876 Buna seara, Tocmai am intrat in posesia unei hotarari a unei ordonante presidentiale pt suplinire acord a celuilat parinte fiindu-mi necesara la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,la cat timp dupa pronuntare la apel primesti acasa ... simonavlad simonavlad Buna ziua,la cat timp dupa pronuntare la apel primesti acasa comunucarea sentintei ? (vezi toată discuția)