avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,la cat timp dupa pronuntare la apel primesti ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,la cat timp dupa pronuntare la apel primesti acasa ...

Buna ziua,la cat timp dupa pronuntare la apel primesti acasa comunucarea sentintei ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:03, 25 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un termen legal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde.dr n factori volum de munca,complexitatea spetei etc.3,4,5luni au devenit termene"normale"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, depus in termen legal de 5 zile apelul pentru o ordonanta ... andreezla andreezla Buna ziua, depus in termen legal de 5 zile apelul pentru o ordonanta presidentiala, in cat timp se primeste termen nou de judecata? (vezi toată discuția)
Program vizita minor ramas in pronuntare .. cat poate dura pronuntarea ... CtrGabriel CtrGabriel program vizita minor ramas in pronuntare .. Cat poate dura pronuntarea instantei ? Au trecut 15 zile si am fost instiintat ca vor mai dura inca 15 zile pana ... (vezi toată discuția)
In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 ... nrobert13 nrobert13 In conformitate cu art 396 amânarea pronuntatii poate fi 15 zile, iar totalul amânărilor nu poate depasi 15 zile, din cate am inteles eu. Este NORMAL ... (vezi toată discuția)