avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii mei ( ...

Suprapunere cadastru casa +teren
Mentionez ca parintii mei ( tata decedat ) locuiesc intr-o comuna de 60 ani avand casa si suprafata de 1850 mp inregistrati la comuna cu toate taxele platite . Tata a decedat anul trecut si am vrut sa fac actele pe casa si teren cu intabulare . Dar am constatat ca nu se poate face actele deorece vecinul a vandut in 2007 casa aprox la fel ca si constructie si in intabulare s-a gasit facut pe casa noastra complet cu intreaga suprafata . In anul 2007 cadastru si masuratori s-a facut la vecinu dar noi nu putem face cadastru acum deorece apare intabulat pe cuparator vecin care locuieste acum langa noi .
Va rog care ar demersurile de facut si care ar fi costurile pentru a avea noi intabulare caci am inteles ca pe cale amiabila nu se poate greseala vine de la cadastru facut ,notar etc si vecinu are carte funciara pe terenul nostru
MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Suprapunere cadastru casa +teren mentionez ca parintii mei ( ... emy1991 emy1991 Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii mei ( tata decedat ) locuiesc intr-o comuna de 60 ani avand casa si suprafata de 1850 mp inregistrati ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Problema suprafațã teren extravilan bojflav bojflav În anul 2007 am cumpărat un teren extravilan în suprafață de 3200 mp, recepția actelor de către cadastru efectuându-se fără probleme. În ... (vezi toată discuția)