avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... schita topografica modificata abuziv. Ce se poate face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

schita topografica modificata abuziv. Ce se poate face?

detin in proprietate, prin retrocedare, un teren ultracentral intr-o resedinta de judet. Pentru a incerca sa se opuna retrocedarii prin instanta si a unui alt teren invecinat, consiliul local a dispus intabularea dreptului de administrare a respectivului teren unei institutii a statului (desi terenul respectiv era in litigiu in vederea retrocedarii). Topograful angajat de dinsii a intocmit o schita topografica (inscrisa in C.F.), in care forma geometrica si amplasamentul nr-lor topografice au fost complect schimbate, in asa fel incit atit terenul aflat in litigiu cit si cel aflat in proprietate figureaza acum sub cladirile institutiei respective. Ajuns in aceasta situatie, va rog, ce pot face? -Rog un raspuns profesionist, eventual caut un avocat competent si integru.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:01, 30 Ianuarie 2010
Profesionist vorbind trebuie sa ii dati in judecata pentru a rectifica cadastrul si a radia intabularea facuta pe terenul dvs!
B-)
Si eu sunt de aceeasi parere ca si domnul Mihai Grigore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: schita topografica modificata, ce se poate face? dmh dmh intr-o resedinta de judet in 1974 am fost expropriati si demolati. Pe o parte a terenului s-au construit cladirile DJTS, iar cealalta parte ramasa fara ... (vezi toată discuția)
Schita topografica modificata, ce se poate face? dmh dmh intr-o resedinta de judet in 1974 am fost expropriati si demolati. Pe o parte a terenului s-au construit cladirile DJTS, iar cealalta parte ramasa fara ... (vezi toată discuția)
Schita topografica falsificata. ce se poate face? dmh dmh intr-o resedinta de judet, am fost expropriati in 1974. Pe o parte a terenului s-au construit cladirile unei institutii publice inainte de 1989, iar cealalta ... (vezi toată discuția)