avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Începând cu 1 ianuarie 2024 obligativitatea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Începând cu 1 ianuarie 2024 obligativitatea e-factura.

Buna seara.
Începând cu 1 ianuarie 2024,odată cu obligativitatea utilizarii EFactura,un magazin en detail,cu clienti atât persoane fizice cât și juridice,poate desfasura activitatea doar prin emiterea bonului fiscal prin casa de marcat?Mentionez ca nu exista gestiunea electronica si pana acum am emis facturi fiscale clasice,nu electronice.Pot funcționa în continuare doar cu casa de marcat,fara sa mai emit facturi? Sau devine obligatorie instalarea unui program adecvat de gestiune și vânzare?
Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:22, 19 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face factura la fel numai că va trebui raportată la ANAF. Ori achiziționați un program în acest sens, ori o face contabilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marca si factura+chitanta acelasi punct de lucru ShadowElf ShadowElf Buna, Apelez la acest forum dupa ce am discutat in prealabil la finante, la contabilitate, am si vazut cateva exemple elocvente pentru problema mea si nu m-am ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin in domeniul instalatiilor denisa2011 denisa2011 Saptamana viitoare vrem sa deschidem un magazin de instalatii. Sincer imi este tare frica ca nu ma voi descurca. Azi am primit o parte din marfa. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal obligatoriu daca tai chitanta si factura? ANCA_M ANCA_M LUCREZ IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR SISTEM RENT A CAR . PENTRU SUMELE INCASATE DE LA CLIENTI SE TAIE CHITANTA SI FACTURA PE BAZA UNUI CONTRACT INTRE FIRMA SI ... (vezi toată discuția)