avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog, poate cineva sa ma ajute cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog, poate cineva sa ma ajute cu o lamurire la ...

Buna ziua,
Va rog, poate cineva sa ma ajute cu o lamurire la urmatoarea situatie:
Stiu ca este posibila angajarea unei persoane cu 20 de ore /luna.
In aceasta situatie vom incheia CIM cu timp partial?!
Se doreste ca timpul de munca sa fie repartizat inegal (adica 2 ore intr-o zi, 3 in alt zi etc.)
Intrebarea este : este obligatoriu sa treci numarul de ore/zi in CIM? sau este suficient sa treci de exemplu 20 ore/luna.
Alta intrebare: cum trec in pontaj daca nu am nici o specificatie cat se lucreaza pe zi?
(Pers. in cauza vrea sa aiba flexibilitate, (sa-si indeplineasc cele 20 de ore pe luna nu conteaza in ce zi vine si in ce zi nu) sunt de acord cu ea insa cum e corect de mentionat in CIM si in pontaj evidenta.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 20 Octombrie 2023
Este suficient sa treceti in contract : 20 ore/luna, inegal plus repartizarea timpului de munca
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Multumesc!
Buna ziua dinnou,
Am totusi o nelamurire, trebuie sa specific si ziua in care vine la munca, daca vine 1 zi pe saptamana?
Multumesc frumos
In mod mormal, trebuie mentionata si ziua in care vine la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unui un contract individual de munca cu timp ... Tihuta Tihuta Buna ziua, in cazul unui un contract individual de munca cu timp partial, de 20 de ore/saptamana, se poate trece in contract ca repartizarea programului se ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal, grafic de pontaj luminita29 luminita29 Buna ziua Daca am un contract de munca de 4 ore pe zi/ 20 ore pe saptamana iar programul de munca este inegal salariatul poate lucre si evidentia in pontaj ... (vezi toată discuția)