avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune.Este posibil că cineva să deschidă o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune.Este posibil că cineva să deschidă o altă succesiune ...

Succesiune.Este posibil că cineva să deschidă o altă succesiune pe aceasi tema daca deja a fost contactat un notar și sau achitat/ contractat servicii de succesiune???
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:37, 18 Octombrie 2023
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Cauza succesorala se înregistrează la biroul primului notar sesizat, pe baza unui certificat emis de Camera Notarilor Publici.
Dacă cineva se adresează altui notar, pentru aceeași dezbatere, notarul 2 va proceda la verificarea evidentelor Camerei Notarilor Publici, unde va afla ca succesiunea este deja înregistrată la notarul 1 și nu va continua dezbaterea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vlad george vlad george buna ziua-am fost 7 frati din care am mai ramas 5 in viata,pentru dezbaterea succesiunii urmeaza sa ne prezentam la notariatul din judetul respectiv in termen ... (vezi toată discuția)
Notar succesiune mariusbutusina mariusbutusina Buna ziua, Sotia mea a fost la un notar pentru a demara procedurile de succesiune dupa tatal decedat in 2009. In urma demararii procedurilor, notarul i-a spus ... (vezi toată discuția)