avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ,am cateva nelamuriri ,daca ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ,am cateva nelamuriri ,daca ma poate ajuta cineva. - ce ...

Buna ,am cateva nelamuriri ,daca ma poate ajuta cineva.

- ce acte sunt necesare pentru angajarea ca si cordonator transport marfa .

Si de exemplu daca vreau sa ma angajez la 4 firme ca si cordonator transport marfa ,imi trebuie pentru fiecare in parte fisa medicala si testul pshoio?
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns !
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 19 Octombrie 2023
Da, pentru fiecare societate trebuie facuta fisa de aptitudine a dvs, fisa care se elibereaza de catre medicul de medicina muncii cu care angajatorul are incheiat contract de prestari servicii medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizul medical si fisa de aptitudini opreaflorin044 opreaflorin044 Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu facultatea ... mioarailina mioarailina Bună ziua, o persoana cu tulburare afectiva bipolara, cu Facultatea de kinetoterapie și cu experienta (boala a făcut-o după facultate și o experienta de 4 ... (vezi toată discuția)
Diagnostice inapt de munca MarinaMarin1 MarinaMarin1 Va rog sa ma ajutati cu lista diagnosticelor utilizata de medic cand elibereaza adev INAPT de munca, document necesar la angajare. Multumesc. (vezi toată discuția)