avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce poti face daca sesizezi presedintele ca facturarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce poti face daca sesizezi presedintele ca facturarea caldurii ...

Ce poti face daca sesizezi presedintele ca facturarea caldurii este neconforma cu realitatea (se factureaza tuturor coloanele verticale de distributie desi pe teren exista incaperi care nu le au, acestea fiind alimentate prin perete din apartament vecin) iar acesta nu intreprinde nimic? Pe sezon de incalzire se ajunge la 250-300 ron platiti in plus, respectiv minus.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
vicmal, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:38, 23 Octombrie 2023
Sesizati in scris asociatia. Daca nu primiti raspuns sau raspunsul nu este cel asteptat, sesizati problema compartimentului/structurii din cadrul primariei localitatii Dvs., care se ocupa de asociatiile de proprietari.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa inteleg ca sunteti contorizati.
Faceti o sesizare scrisa catre presedinte si acesta sa o redirectioneze catre firma care face calculul. Firma aceea, cand a semnat contractul cu asociatia si a montat repartitoarele, a facut un inventar al tevilor care traverseaza apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea energiei termice 2010-2011 ? BEN46 BEN46 Cum se repartizeaza energia termica avind in vedere urmatoarele : 1. repartitoare de caldura in camere pe calorifere 2. baie , 2 coloane de ... (vezi toată discuția)
Izolare termica cu polistiren+plata pierderilor la incalzire a celor care au centrale de apart. f_dali208 f_dali208 Buna,locuiesc intrun bloc in care s-au montat usile+geamurile de pe casa scarii de termopan iar acoperisul e cu tigla in 2 ape. D-nul administrator +d-nul ... (vezi toată discuția)
Adeverinte eliberate de asociatia de proprietari Blanoasa Blanoasa De ce refuza presedintele asociatiei sa elibereze o adeverinta pentru firma de calcul a caldurii [EDIT] in care mentioaneza ca pe coloana noastra (de la parter ... (vezi toată discuția)