avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolare exterioara apartament in bloc izolat partial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolare exterioara apartament in bloc izolat partial

Buna ziua, sunt proprietara unui apartament intr-un bloc P+4. In irma cu 10-15 ani blocul a fost izolat exterior pe principiul 'cine are bani isi face'. Din totalul apartamentelor doar 2 nu si-au permis financiar, vechiul proprietar si un vecin. As vrea sa imi izolez apartamentul, oare poate cineva sa imi spuna ce avize/aprobari am nevoie si de la cine? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
time_out, utilizator
Cel mai recent răspuns: time_out , utilizator 10:01, 20 Octombrie 2023
Buna ziua!
La primarie va rezolvati problema.
Bună ziua

Primăria nu dă avize individuale

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
La primarie va rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Izolarea numai a apartamentului meu pe exterior ili47 ili47 Buna, vad pe unele blocuri izolate pe din afara ,cu cartoane gipsate,vopsite numai cate un apartament , se poate ? de unde trebuie sa primesti aprobare ? ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica fatada bloc nicuplacinta nicuplacinta cei de facut locuiesc la etaju 4 acum 1 luna miam izolat terasa singur nici un vecin nu a pus 1 leu azi aud ca vecinu de la et 3 vrea sasi izoleze fatada cu ... (vezi toată discuția)