avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzație uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzație uz de fals

Bună ziua,

Am dat proba practica la examenul de conducere cat B și am picat. Ca să mă înscriu din nou am avut nevoie de o adeverință că am realizat după examen 6 ore de conducere. Nu am realizat aceste ore iar instructorul mi-a eliberat o adeverință cum că le-am făcut. Adeverința este greșită, în sensul că menționează că perioada în care au fost realizate orele începe cu 1 zi înainte să dau examenul practic. Cînd am fost să mă înscriu polițiștii de la permise mi-au spus că orele din adeverință nu figurează în baza lor de date și au refuzat înscrierea.
Întrebarea mea este: date fiind aceste fapte, există posibilitatea să fiu acuzat de uz de fals sau altă faptă penală?

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Școala auto Dworik Dworik Buna seara! Am picat examenul auto la proba practică din cauza școlii la care am facut pregătirea deoarece orele de conducere le-am făcut pe un camion ... (vezi toată discuția)