avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt în chirie cu băiatul meu cu dizabilități și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt în chirie cu băiatul meu cu dizabilități și deasupra ...

Sunt în chirie cu băiatul meu cu dizabilități și deasupra este o firma care zilnic deranjează cu tocuri,tras scaune, vorbit tare,etc.am făcut reclamatie la asociație,poliție, degeaba.ce să fac?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:21, 20 Octombrie 2023
Atata timp cat firma are acceptul locatarilor pentru functionare,nu prea aveti ce face decat sa va gasiti alta chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)
Vecin care face reclamatii la politie kliN kliN Buna ziua , De cateva luni de zile vecinul care locuieste la apartamentul de sub mine imi face reclamatii la politie sustinand ca din apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract antena telefonie mobila geneva geneva Bloc de locuinte, cu 4 scari, incheie contract cu firma de telef. mobila pt plata de chirie in urma amplasarii antenei pe bloc, in dreptul unei scari. In acest ... (vezi toată discuția)