avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu o problema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu o problema

Pe scurt:Am facut o iesire din indiviziune prin judecatorie in urma careia am obtinut un imobil. In hotararea ramasa definitiva am specificat dreptul de habitatie unui frate.Cu toate ca acest drept de habitatie a expirat acesta refuza sa paraseasca imobilul.Ce as putea face sa-mi intru in drepturi?Ma puteti ajuta cu vreun sfat?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:28, 29 Ianuarie 2010
Solicitati în instantă evacuarea!
Actiune in evacuare.
Multumesc!Ma gandeam ca poate sa ma ajute politia fara a ajunge la alt proces,care poate fi costisitor si lung .
Politia va va ajuta dupa ce obtineti hotararea.
Pana atunci ei nu pot interveni, pt ca fratele e posesor ( adica statea acolo in plin drept) si e tratat ca atare, deci i se recunosc drepturile, chiar daca le-a incalcat.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sint dat in judecata bebelush1900 bebelush1900 Sintem 4 frati care ne judecam pe mai multe terenuri mostenite de la parinti. Iesirea din indiviziune nu s-a facut inca deoarece un frate nu este de acord cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face evacuare fostului meu sot, din casa parintilor mei, in urma unui divortului pronuntat acum 4 ani? andrea1987 andrea1987 Cum pot sa fac evacuarea fostului sot, el neavand nici un drept deoarece casa este a parintilor mei, iar noi, timp de 25 de ani nu am facut nimic impreuna. ... (vezi toată discuția)