avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.acum 3 ani a cumpărat o casa la tara.au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.acum 3 ani a cumpărat o casa la tara.au făcut actele ...

Bună seara.acum 3 ani a cumpărat o casa la tara.au făcut actele la notar.toate au fost în regula.acum vrea sa o vândă.am scos toate actele necesare pentru vânzare însă cind am ajuns la notar ni s_a spus ca e o problema.ca în cartea funciara e trecut doar grajdul.casa nu.d na notar a făcut o cerere la oficiul de cadastru din județul respectiv.i s a comunicat ca se va îndrepta greșeală.dar în noul extras de carte funciara apare la fel.adica doar grajdul.ce putem face în situația asta?mulțumesc

Alte discuții în legătură

Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)
Tranzactii ilegale? PANTOIANU PANTOIANU Buna ziua. Am primit o instiintare de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov prin care mi se aducea la cunostinta ca un teren de-al meu a ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)