avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 zile pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 zile pentru depasire pe ...

Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 zile pentru depasire pe linie continua la care urmeaza sa-mi vina inca 30 zile bonus pentru ca este a doua sanctiune in 6 luni.

In situatia mea am dreptul de a face redobandire? Daca da, redobandirea se aplica la cele 60 zile ori la cele 90?
Nu aveți dreptul să dați de reducere. Îl redobanditi după 90 de zile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
latka, utilizator
Pe procesul verbal, in dreptul CNP mi-a fost scris al doilea prenume, iar CNP-ul a fost trecut mai jos pe un spatiu liber. Ar fi acesta suficient motiv pentru contestatie?
Puteți sa contestați pt orice motiv sau sltfel spusbpt a trage de timp puteți sa formulați contestație.Motivulminvocat de dvs e 0 în fata instantei nu aveți nici o șansă de a anula pv .Dar asta nu înseamnă că nu puteți formula contestație pt a beneficia de permis pe durata judecării acesteia..

goldieczr a scris:

Pe procesul verbal, in dreptul CNP mi-a fost scris al doilea prenume, iar CNP-ul a fost trecut mai jos pe un spatiu liber. Ar fi acesta suficient motiv pentru contestatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat c0nteazza c0nteazza Hristos a Inviat! În data de 9.04.2017 mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni de zile din cauza depășirii limitei de viteză.Am fost depistat cu 144 Km/h ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis. consider că au fost mai multe nereguli la întocmirea pv, ce șanse ar avea o plângere contravențională? c0sminvl c0sminvl Buna ziua,astazi mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate (ma aflam la 100m de intrarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile - proces pierdut AnClaudiu AnClaudiu Buna ziua, am si eu o mica problema si cateva intrebari. In Feb 2016, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile (108km/h), dupa care am depus ... (vezi toată discuția)