avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt anumite persoane care se ocupa de imprumutul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt anumite persoane care se ocupa de imprumutul banilor pe ...

Sunt anumite persoane care se ocupa de imprumutul banilor pe baza de procura la notar?
Nu am rude care au posib.sa faca asta si nici cunoscuti.
Notarii realizeaza vre-un imprumut?
Sau totusi singura trebuie sa vin cu persoana in cauza la intocmirea procurii
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:10, 21 Octombrie 2023
Banii sunt dati de dvs acelei persoane?
Atunci bineinteles ca ori veniti ambii la notar, ori imputerniciti o persoana pentru asta (dar pentru a o imputernici tot trebuie sa mergeti la notar, deci un pas in plus, plus ca trebuie sa gasiti pe cineva de incredere, nu puteti gasi astfel de persoane intreband pe internet).
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
mihai335, utilizator
Ce vreți să spuneți, că practicați cămătăria ilegală`?
Cămătăria se pedepsește penal conform legii.

Majoritatea notarilor publici nu fac acte de cămătărie ilegală.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru semnatura la executare silita alin6075 alin6075 buna ziua! acum 2 ani am imprumutat bani unei persoane , pe baza unui contract de imprumut facut la un notar public . acel contract de imprumut constituie ... (vezi toată discuția)
Imprumut notarial Flooo Flooo Buna ziua.Sunt un tanar de 20 de ani din jud Mures si am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am mult pe internet insa la o banca nu pot ... (vezi toată discuția)
Imputernicire! mihaila ionut mihaila ionut Am un litigiu de munca in alt oras departe de domiciliul meu!Daca fac o imputernicire pe numele unui prieten sa se duca sa traga la xerox acte din dosarul de ... (vezi toată discuția)