avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost girant la un fost coleg de serviciu, iar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost girant la un fost coleg de serviciu, iar respectivul ...

Am fost girant la un fost coleg de serviciu, iar respectivul a refuzat categoric orice mijloace de comunicare atât cu mine cât și cu instituțiile competente în vederea achitării creditului. În cele din urmă am achitat eu toată suma fiindu-mi impusă o poprire. As avea o modalitate de recuperare a banilor?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:05, 21 Octombrie 2023
Da, va puteti intoarce impotriva colegului si recuoera prin executare silita suma de bani platitta in locul acestuia.
Dar aveți ce executa silit la colegul`? Că dreptul să vă recuperați banii aveți.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2023
Dapix, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta de la giranti aleb aleb Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: In urma cu 1 an sau 2 , o ruda de-a mea impreuna cu un coleg au mers ... (vezi toată discuția)
Titular credit care nu a platit banca niciodata timp de 12 luni si girant obligat sa plateasca suma pentru acest titular danielarusu danielarusu Buna ziua! Vă supun atenţiei un caz al colegelor mele: Situaţia este următoarea : În urma cu un an una dintre colege a rugat+o pe alta sa o gireze ... (vezi toată discuția)
Rog suport informational - firme de recuperare ContSters143925 ContSters143925 Buna ziua, va rog sa-mi comunicati care sunt pasii legali pe care trebuie sa-i parcurga o firma de recuperare datorii referitoare la un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)