avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema contractula cu vodafone
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema contractula cu vodafone

Buna ziua va rog sa ma ajutati, am o problema cu vodafone romania in luna noiembrie 2009 am prelungit abonamentul pentru inca doi an printr-un contract verbal in care mi s-a spus ca voi plati 4.99 eur tv inclus o extraoptiune + abonamet total 11 eur cu tva si de trei luni dansi imi factureaza 5.03 obtiunea fara tva plus 5euro abonament fara tva si un suplimet promo de0.87 fara tva despre care cei de la vodafoe nu au reusit sa imi dea o explicatie,
Mentionez ca am inregistrarea telefonica in format electronic de la vodafone
As vrea sa stiu ce pot face ca sa remediez problema
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
Pokaras, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 11:14, 31 Ianuarie 2010
Daca asa stau lucrurile, atunci reveniti si printr-un act aditional la contractul deja existent solicitati exact ceea ce doriti. "Contract verbal", nu prea am auzit ca poate fi si valabil atata vreme cat nu este semnat de parti!?
contractul este legal dar problema este ca nu este respectat
X-(
Contractul e perfect valabil.
Discutati cu cei de la societatea de telefonie si expuneti diferentele intre contract si facturare.
Cel mai probabil exista posibilitatea sa schimbati abonamentul.
Am vb de mai multe ori cu consultanti de la relatii cu clientii si fiecare a avut o varianta proprie dar nici unul nu a rezolvat problema.
Atunci nu stiu ce ati mai putea face.
Doar sa insistati sa mai vorbiti cu ei.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu o companie de telefonie mobila - serviciu neacceptat mircea67 mircea67 Am un abonament la VODAFONE am fost contactat telefonic de un angajat mi sa facut o oferta cu o extraoptiune,in urma ofertei telefonice nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract,, am vreo sansa? cristina97cristina cristina97cristina Buna am si eu o nelamurire In vara lui 2011 am sunat la [editat] pt a o extraoptiune in final am ajuns sa imi reinoiesc abonamentul pt o perioada de 2 ani pt ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract upc Gaby811 Gaby811 Buna seara, In data de 21.01.2010 am incheiat un act aditional cu UPC Romania prin care am preluat contractul unei terte persoane, obiectul contractului ... (vezi toată discuția)