avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, copilul meu a decedat și avea în cont ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, copilul meu a decedat și avea în cont virat salariul, ...

Bună ziua ,copilul meu a decedat și avea în cont virat salariul, Trebuie sa fac succesiunea ? Daca da ,cum procedez daca sora vitrega nu vrea să semneze actele(fiica soțului din prima căsătorie) ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 22 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa o dati in judecata pt dezbaterea moștenirii.
În afara de acea suma, mai e ceva de mostenit? Ca daca nu , nu cred ca merita.
Sora, daca vrea si bani, trebuie sa știe ca și cheltuieli de înmormântare pica în sarcina moștenirii, raportate la cota sa de moștenire.
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit ... Hungan Hungan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit in 2001. Dupa succesiune apartamentul acestuia s-a impartit 1/4 matusei mele si 3/4 ... (vezi toată discuția)
Succesiune Anais Maria Anais Maria Buna ziua.Cum se realizeza dezbaterea mostenirii in situatia in care tatal a decedat si mostenitorii sunt: sotia, o fiica de l cei doi soti, doua fiice din ... (vezi toată discuția)
Succesiunea unui apartament mariusfilimon mariusfilimon parintii mei au un apt cu 2 cam iar fam este compusa din 2 copii o fata si un baiat dar fata este din prima casatorie a mamei in acest caz cum se va imparti ... (vezi toată discuția)