avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am plătit pensia alimentara pâna la terminarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am plătit pensia alimentara pâna la terminarea facultății ...

Am plătit pensia alimentara pina la terminarea facultății .acum urmează cursuri de masterat .Întrebarea mea este, dacă pot solicita in instanța Micșorarea punctului de pensie deoarece programul de la masterat ai da șansa de a se angaja. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elenasuch , utilizator 19:39, 22 Octombrie 2023
Si la facultate avea șansa să se angajeze. Poate e genul care studiază mai mult.
După mine, cereti degeaba. O veti sista cand împlinește 26 de ani sau cand se va angaja daca se angajează pana la 26.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți solicita micșorarea sumei achitate drept pensie de întreținere dacă faceți dovada ca au scăzut veniturile dvs sau sistarea acesteia dacă fiul/,fiica dvs lucrează.Pt varianta dorita de dvs nu se poate ...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere PATRASCU_IUL PATRASCU_IUL Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Am o fiica de 23 de ani dintr-o casatorie anterioara. Am platit pensie de intretinere ,in urma unei hotarari judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu, în ce cuantum se stabilește pensia alimentară pentru un copil care are 22 ani, continuă studiile - la un Master si este angajat ... (vezi toată discuția)