avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Functia pe care o detine un angajat va influenta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Functia pe care o detine un angajat va influenta calculul pensiei? ...

Functia pe care o detine un angajat va influenta calculul pensiei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 23 Octombrie 2023
Absolut nu , venitul incasat luna de luna , stagiul de cotizare ( ca timp ) si eventualele grupe de munca influenteza valoarea pensiei . Asta , daca nu e vreun “ special “ , lor altfel li se calculeaza pensiile ...
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2023
CHKa, utilizator
Nici celor " SPECIALI" nu ii avantajeaza functia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime de muncă în mineritul de subteran transferați din germania în românia viomarmi22 viomarmi22 Nelămurirea mea constă în faptul că doresc să plec la muncă în Germania ca miner subteran în bazinul minier Ruhr având calificare și experiența ... (vezi toată discuția)
Pensie pusaviorica pusaviorica sotul meu este nascut in anul 1961 si are 40.07.20 ani vechime din care 13.03 ani grupa1 ,5.02.28 grupa 2 , 0.09 grupa speciala ,1.03.21 conditii deosebite ... (vezi toată discuția)
Help codul muncii MITCHCHE MITCHCHE Buna ziua am o mare nedumerirel. Lucrez la o firma de mai bine de 1 an si mi-am dat demisia. Fiind singurul angajat m-au rugat sa accept sa imi anuleze ... (vezi toată discuția)