avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A doua abatere de consum de canabis, cantitati mici
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A doua abatere de consum de canabis, cantitati mici

Buna seara/ziua! Am si eu o problema, acum doi ani am fost prins cu un joint de 0,5g de canabis , fast forward s-a ajuns la incetarea urmaririi penale. Ei bine acum o saptamana am fost prins cu o cantitate la fel de mica 0,4g. Imi este teama si chiar imi pare rau pentru cele facute. Pot sa ajung la inchisoare ??? Sau in cel mai mic rau caz cu cazier sau amenda? Va rog frumos fara comentarii jignitoare, chiar nu m-ar ajuta in situatia de fata.O seara/zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:51, 22 Octombrie 2023
Apelați la avocat și o sa vada cum va apară.
Aveti sanse sa scăpați de închisoare.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canabis WizKhalifa WizKhalifa Am fost prins o data cu o cantitate mica de canabis si acel caz s a finalizat. Intrebarea mea este, acum 2 saptamani am fost prins a doua oara cu un joint, pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara, acum 1 an am fost prins cu o tigara confectionata ... alexx12333 alexx12333 Buna seara, acum 1 an am fost prins cu o tigara confectionata cu marijuana, am fost la declaratii si cam acum 2 zile am primit citatie acasa ca se va renunta ... (vezi toată discuția)
Detinere canabis richie19 richie19 Buna ziua, as vrea si eu un sfat in legatura cu o problema pe care am patit-o acum cateva zile! M-au prins jandarmii p mine si inca 3 prieteni cu 0,5 grame de ... (vezi toată discuția)