avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

canabis

Am fost prins o data cu o cantitate mica de canabis si acel caz s a finalizat. Intrebarea mea este, acum 2 saptamani am fost prins a doua oara cu un joint, pot sa fac inchisoare pentru asta? Ma gandesc ca nu reprezint un pericol pentru societate consumator fiind, prima oara am scapat ieftin, dar ma gandesc ca fiind deja a doua oara .. e deja altceva.. ce parere aveti?
Ati mai scris si ce v-am raspuns anterior ramane valabil.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este posibil sa fiti trimis in judecata de aceasta data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A doua abatere de consum de canabis, cantitati mici KiariOffset KiariOffset Buna seara/ziua! Am si eu o problema, acum doi ani am fost prins cu un joint de 0,5g de canabis , fast forward s-a ajuns la incetarea urmaririi penale. Ei bine ... (vezi toată discuția)
Consum canabis enecris enecris Buna Ziua. Seara trecuta am fost prins de jandarmerie cu o tigara rulata manual in care am recunoscut ca e canabis. Am fost dus la sectie pentru declaratie, ... (vezi toată discuția)
Consum canabis festival muzica paulalex paulalex Buna ziua! Am fost prins la untold in aceasta vara la intrare cu 2 tigari rulate. In octombrie am fost sunat de cei de la crima organizata sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)