avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, acum 1 an am fost prins cu o tigara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, acum 1 an am fost prins cu o tigara confectionata ...

Buna seara, acum 1 an am fost prins cu o tigara confectionata cu marijuana, am fost la declaratii si cam acum 2 zile am primit citatie acasa ca se va renunta la urmarirea penala si voi fi chemat in instanta, dar problema este ca, cam dupa 2 saptamani de cand s-a intamplat sa ma prinda cu 'joint-ul' am fost gasit cu o cantitate de 0.4 maxim incercand sa ma vad cu un prieten sa fumam, si inca nu a venit nimic acasa, banuiesc ca ar trebui sa vina. Ce se poate intampla cand va veni a-2a citatie? Banuiesc ca acum la prima abatere daca tot zice ca se renunta ' scap' dar nu sunt asa de sigur cu a-2-a abatere chiar daca este o cantitate mica, ma puteti ajuta cu un sfat pana ajung sa vorbesc cu un avocat cand am termenul de prezentare in instanta? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
alexx12333, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexx12333 , utilizator 20:19, 7 Noiembrie 2023
O ideea bună ar fi sa aveți urgent avocat.
Riscati un trafic de droguri care nu este bun...
Nu se pot da consultante juridice pe forum căci sunt confidențiale.
Asa zice legea...

București 2023
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc de raspuns.. ma asteptam sa nu fie chiar asa de grav dat faptul cantitatii mici, putem lua legatura cumva pentru o consultatie mai amanuntita daca se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flagrant posesie marijuana Julian87 Julian87 In data de 07.02.2016 am fost prins cand fumam un \"joint cu marijuana \"pe strada (oras Bucuresti, sunt din Bucuresti) si vreau sa spun ca nu aveam nimic la ... (vezi toată discuția)
S-au gasit asupra mea 0.5 g de marijuana arlecchino arlecchino Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc cu niste chestii daca se poate... Am fost legitimat de politia locala si perchezirionat si s-a gasit asupra mea un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)