avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am achizitionat un cazan de tuica pentru consum ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am achizitionat un cazan de tuica pentru consum propriu.

Buna ziua,

am achizitionat un cazan de tuica pentru consum propriu. Am inteles ca trebuie sa il declar. Voi fabrica maxim 70-80 l tuica anual, deci 0.5hl in termenii accizarii. Intr-un articol de la dvs am gasit ca nu se platesc accize. Este de actualitate si astazi. vedeti va rog link-ul spre articol.

www.avocatnet.ro/articol_602...

Cu respect,

Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Cazan de tuica - producere pentru consum propriu bukinst bukinst Doresc sa cunosc care sunt reglementarile pentru producerea tuicii in familie pentru consumul propriu. Care este cantitatea care poate fi realizata pentru o ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde țuica legal produsa în gospodarie? eduardoo eduardoo Ce lege reglementează modul de deținere a unui cazan de țuică în gospodarie și modul de comercializare a unei părți din țuica produsa în gospodăria ... (vezi toată discuția)