avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum aleg avocat pentru contestație cu Afm? Este vorba ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum aleg avocat pentru contestație cu Afm? Este vorba de casa ...

Cum aleg avocat pentru contestație cu Afm?
Este vorba de casa verde,dosar respins pe documente încărcat eronat

Va rog daca se poate cei care au participat în astfel de dosare sau similare . de făcut proces se face ușor important e să fie și valid
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:35, 24 Octombrie 2023
Dvs sunteti singurul care-l alege..nu va putem spune noi cum sa-l alegeti , intrucat cea care decide e instanta de judecata.
E un proces care presupune o specializare în spatele de acel gen,simplu poate sa para și când repara mecanicul auto un motor sau când un stomatolog operează dar e doar o.parere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multi au intampinat probleme cu incarcarea documentelor si reject ... radulucian 22 radulucian 22 Multi au intampinat probleme cu incarcarea documentelor si reject dosar pe motive de căutare nod în papura.Mi-au respins dosarul pe motiv ca un document nu ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde si in ce mod pentru incarcarea gresita in aplicatia ... valixlm valixlm Cine raspunde si in ce mod pentru incarcarea gresita in aplicatia informatica a programului \"Casa verde fotofoltaice\" a u nui document din dosarul de ... (vezi toată discuția)
Afm fotovoltaice - avocati care preiau demersuri in instanta ... Cosmin Antohe Cosmin Antohe Exista profesionisti avocati care preiau demersuri in instanta cu privire la respingerea dosarelor AFM Fotovoltaice? (vezi toată discuția)