avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Multi au intampinat probleme cu incarcarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Multi au intampinat probleme cu incarcarea documentelor si reject ...

Multi au intampinat probleme cu incarcarea documentelor si reject dosar pe motive de căutare nod în papura.Mi-au respins dosarul pe motiv ca un document nu era incarcat corect, desi el exista, a fost trimis, era emis in acea zi si am folosit toate mijloacele pentru a le trimite documentul .
AFM cauta sa dea jos cat mai multe din dosare, nu a raspuns la solicitari si nu are un mail de contact. Daca nu exista voi face un grup de persoane prejudiciate pentru a ne alinia pentru proces comun.
Dansii cred ca ca au drepturi de a bloca dosare valide pe mizerii, ceea ce fac de fiecare data. Ei insa au un sistem prost si isi permit sa amanae cu anii utilizatorii, dar noi vezi doamne gresim tot timpul . Ei de fiecare data găsesc motive că să închidă dosarele , sa lasam sa ne fure fondurile la fiecare sesiune.
Cu avocat recomandati pentru consiliere ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 10 Octombrie 2023
radulucian 22 a scris:

....
Cu avocat recomandati pentru consiliere ?

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cunoașteți un avocat din constanța care se ocupă ... Utilizator2222 Utilizator2222 Buna ziua. Cunoașteți un avocat din Constanța care se ocupă de dosare mașini furate?A treia zi de Crăciun am cumpărat o mașină, după ce am plătit, ... (vezi toată discuția)
Intampinare la cerere privind antrenarfa raspunderii persoanelor care au cauzat starea. de insolventa. a debitorului aloveloman aloveloman Caut si eu un avocat care sa ma ajute sa redactez o Intampinare la \"CERERE PRIVIND ANTRENARFA RASPUNDERII PERSOANELOR CARE AU CAUZAT STAREA. DE INSOLVENTA. ... (vezi toată discuția)
Avocat bucuresti specializat asociatii proprietari VictorArditti VictorArditti Buna seara, Caut un avocat specializat in legislatia asociatiilor de proprietari si cu spete castigate. Bucuresti. (vezi toată discuția)