avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un titlu de proprietate pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un titlu de proprietate pentru casa+teren emis ...

Buna ziua. Am un titlu de proprietate pentru casa+teren emis gresit. Prenumele este scris gresit, in rest toate informatiile sunt corecte. Unde se poate face rectificarea si care ar fi pasii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Law Office , Avocat 16:05, 23 Octombrie 2023
Trebuie sa solicitati indreptarea erorii din titlu la institutia emitenta a titlului respectiv de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)
Lntabulare teren marrius74 marrius74 Buna ziua, care sunt pasii/solutiile pt a intabula un teren in conditiile in care pe titlul de proprietate figureaza ca apartinand unei parcele iar la cadastru ... (vezi toată discuția)
Nume gresit pe titlul de proprietate bastilia bastilia Buna seara, Care este procedura prin care pot corecta numele pe care mi-a fost eliberat titlul de proprietate? Primaria Nastradinu din jud Constanta mi-a ... (vezi toată discuția)