avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 1 zi de concediu medical acoperă ziua de 8 sau 12 ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

1 zi de concediu medical acoperă ziua de 8 sau 12 ore lucrate? ...

1 zi de concediu medical acoperă ziua de 8 sau 12 ore lucrate?
Întreb deoarece cea care face pontajul m-a făcut datoare cu 4 ore , trebuie să le recuperez. Știu că o zi de medical acoperă 1 zi de lucru indiferent dacă e de 8 sau 12 ore. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 10 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O zi de medical acoperă 1 zi de lucru indiferent dacă timpul de munca este de 8 sau 12 ore.
Buna ziua. Exista un articol in lege care reglementeaza aceasta problema ? Si daca da, puteti sa imi spuneti care este acel articol deoarece ma lovesc si eu de problema semnalata de teona11. Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

O zi de medical acoperă 1 zi de lucru indiferent dacă timpul de munca este de 8 sau 12 ore.

Nici nu trebuie sa exista asa ceva.. este o problema de logica.

Dacă am program de munca de 8 ore, atunci medicalul acoperă acest program.

Dacă am program de 12 ore, atunci medicalul acoperă acest program...nu are cum sa acopere mai puțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna Tania  D Tania D daca am in angajat care lucreaza 11 ore /zi timp de 5 zile urmate de 5 zile libere. Contract cu norma intreaga cu 21 zile de concediu. Logica mea, avand in ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare traian5566 traian5566 Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore pentru concediu de odihna efectuat RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua ! Am si eu niște nelămuriri si as vrea dacă este normal. De curând au intervenit niște schimbări la locul de munca, ce ne-au dat peste cap ... (vezi toată discuția)