avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare al doilea job Bună ziua. În prezent lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare al doilea job Bună ziua. În prezent lucrez cu normă ...

Informare al doilea job
Bună ziua. În prezent lucrez cu normă întreagă, contractul prevede un program de luni până vineri, dar mai sunt chemată și două sâmbete pe lună. Cum salariul este mic, doresc să îmi iau un alt job, in weekend. Trebuie să îl anunț de acest lucru pe actualul angajator, este nevoie să justific ,cu acte, de ce nu mai pot veni sâmbăta?
Cel mai recent răspuns: Loredana080 , utilizator 14:02, 24 Octombrie 2023
Nu este obligatoriu sa il anuntati ..dar puteti face acest lucru.
Mulțumesc, e bine de știut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Posibil abuz cristi.t cristi.t Buna ziua, o intrebare : [b]Este legal ca sa te oblige directorul unui magazin sa vii din concediul de o saptamana, ca sa lucrezi sambata si duminica, ... (vezi toată discuția)
E legal următorul program: o săptămână de luni până sâmbătă ... Loredana080 Loredana080 E legal următorul program: o săptămână de luni până sâmbătă inclusiv de la 8 la 14; următoarea săptămână de luni până vineri de la 12 la 19? ... (vezi toată discuția)