avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conform acestei LISTE cuprinzând imobilele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conform acestei LISTE cuprinzând imobilele proprietate privată ...

Conform acestei LISTE cuprinzând imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Construcţia Autostrăzii Braşov Târgu Mureş Cluj Oradea", "Secţiunea 1C, subsecţiunea Ogra Târgu Mureş", situate pe raza localităţilor Cristeşti, Gheorghe Doja, Ogra, Sânpaul, Ungheni şi Târgu Mureş din judeţul Mureş, proprietarii sau deţinătorii acestora, precum şi sumele individuale aferente despăgubirilor | Hotărâre 729/2015, carei institutii ar trebui sa se adreseze un proprietar de teren, avand in vedere ca au trecut 8 ani si nu a fost despagubita cu suma stabilita?

Alte discuții în legătură

Expropriere pentru cauza publica - intrebari Shiva Shiva Cine este in drept legal sa ceara de la administratia locala eliberarea autorizatia de demolare/desfintare a unei constructii? Care e legea/OUG care ... (vezi toată discuția)
Contestare suma despagubire pt expropriere Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Buna ziua, Pentru a contesta suma oferita de stat pt expropiere (e cazul autostrazii Buc - Brasov), e musai sa ne adresam instantei? Eu am gasit in Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Caz de expropriere! goldfish goldfish unchiul meu, detine niste terenuri in apropiere de Cluj unde se va face o autostrada. din 2006, unchiul cand a vrut sa instraineze o parte din terenuri, i s-a ... (vezi toată discuția)