Am deschis un proces de divort international la Tribunalul sectorului 5, proces care stagneaza (aparent este inca in procedura administrativa).
Eu locuiesc in Elvetia.
Pot deswchide si aici un proces de divort dat fiind ca oricum hotararea de divort din Romania va trebui sa treaca si aici prin tribunal pentru a fi recunoscuta.
Nu, nu puteți din moment ce instanta din alta tara a fost deja sesizata. Ar trebui sa se finalizeze dosarul din România și dacă, din diverse motive, nu se pronunța divorțul, apoi puteți depune o alta acțiune în Elveția.
Da, este esențial sa fie foarte informat omul înainte de a deschide un divorț internațional deoarece nu se pot deschide mai multe divorțuri în mai multe tari.
Daca aveti avocat în Elveția vorbiți cu el sa vedeți dacă ar merge sa faceți o combinație juridică.
Vorbiți și cu avocatul român ca sa va sfătuiască.
În România a ajuns o bătaie de joc ceea ce înseamnă un proces...
Însăși judecatorii nu respectă termenele legale...decât dacă se pune mare presiune pe ei...ca sa respecte legea...
Au reușit sa distrugă și justiția care era singura care funcționa bine...
Avocat
sosososo
va rog sa-mi spuneti unde pot primi informatii despre domeniul de specialitate al unui avocat ? adica un avocat specializat in divorturi in cazul meu.La ... (vezi toată discuția)