avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o informație. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o informație. În situația ...

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu o informație. În situația în care nu este specificat nici în lege, nici în contractul de internship faptul că internul are dreptul la concediu de odihnă, această decizie rămâne la latitudinea organizației gazdă dacă oferă zile de concediu de odihnă sau cum se procedează?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 24 Octombrie 2023
Trebuia mentionat in contract daca aveti acest drept.
și dacă nu este menționat? se poate face un act adițional?
Se poate face un astfel de act aditional la contractul de internship.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor 16 ani LauraSE LauraSE Buna ziua, As dori sa angajez un adolescent 16 ani ca si formator muzica part-time (16 ore/luna), care sa predea percutie. Care este varianta de contract cea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de internship ancafa ancafa Buna ziua! De 2 luni efectuez un internship platit la o firma privata. Doresc rezilierea contractului de internship din urmatoarele motive: - mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Ţinând cont de legea nr.176/2018 privind internshipul, ... mihaelaciobanu mihaelaciobanu Buna ziua! Ţinând cont de legea nr.176/2018 privind internshipul, avem urmatoarea intrebare: - contractul de internship este asimilat unui contract ... (vezi toată discuția)