avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, Cei de la Compania de Apă Oltenia au ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, Cei de la Compania de Apă Oltenia au executat pe ...

Buna ziua,
Cei de la Compania de Apă Oltenia au executat pe fonduri europene in cadrul"Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată in jud Dolj" lucrări de canalizare pe o stradă privata fara a avea acordul locatarilor.Este legal? Daca nu,ce se poate face? Întreb deoarece strada nu a mai fost adusă la stadiul initial iar lucrarea este făcută prost. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Salutare! va supun atentiei urmatoarea situatie..locuiesc intr ... florin_27 florin_27 Salutare! Va supun atentiei urmatoarea situatie..locuiesc intr un mic orasel din jud. Braila,unde in urma cu cativa ani,prin fonduri europene,s a realizat ptr ... (vezi toată discuția)
Unde ma incadrez? Vale2011 Vale2011 De un an de zile lucrez la o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara. Salariile ne sunt asigurate din cotizatiile membrilor Asociatiei. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Referitor la lucrari de canalizare ionclaudia ionclaudia Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-o cumuna din Jud Ilfov. Acum doi ani s-au inceput lucrarile pentru canalizare si apa. Atat pe strada mea cat ... (vezi toată discuția)