avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se procedeaza cu cei care au apartamentul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se procedeaza cu cei care au apartamentul inchiriat in regim ...

Cum se procedeaza cu cei care au apartamentul inchiriat in regim hotelier, care decalara ca apartamentul nu a fost ocupat decat o saptamana, si cere sa i se pune 0 pers. la intretinere,cand se stie ca a fost ocupat tot timpul.
Ce poate face administratorul ca sa site cine si cat timp sant chiriasi in apartament ???
Sant multe legi pt proprietari, dar nimic care sa apere administratori de abuzurile proprietarilor !!!???
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:02, 24 Octombrie 2023
Inteleg ca sunteti administrator !
In aceste conditii matale te legi la cap si chiar tzipi, dar de fapt nu te doare capul, intelegi?
Este treaba conducerii as. prop. si doar conducerea impreuna cu proprietarul aflat in cauza trebuie sa discute procedura.
Daca nu exista o legislatie specifica in acest sens, as. prop. trebuie sa adopte si sa hotarasca printr-un regulament intern procedura inchirierii locuintei in regim hotelier.
Aici, pe forum, sunt, de fapt au mai fost discutii peste dicutii. Cei care au apartamente disponibile au dreptatea lor ca vor sa faca rost de marafeti - sa traiasca, iar ceilalti vecini, nu ca nu ar fi de acord, dar toata procedura sa se desfasoare cat mai civilizat cu putinta si cu niste costuri cat mai apropiate de adevar ce vor fi repartizate celui care inchiriaza.
Cum ziceti dvs.-
care decalara ca apartamentul nu a fost ocupat decat o saptamana, si cere sa i se pune 0 pers.

Pai sta cineva cu pontajul la usa, frate? Haideti sa fim seriosi!
Efectiv, eu, pe alte topicuri asemanatoare mi-am exprimat parerea, dar ce sa vezi, am suparat pe onor proprietarul care este proprietar de hotel, ca cine sunt eu sa stiu cine intra pe spatiul meu comun? Adica la mine in bloc, poate intra oricine care nu are nicio treaba pe-acolo, eventual sa-l ajut sa intre in lift (avem cartela).
Da, aveti dreptate - problema trebuie reglementata cumva, dar repet - lasati organul de conducere al as. prop. si dvs. respectati dispozitia si dormiti linistit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar persoane lista intretinere asociatie de proprietari Erols Erols Va rog, ajutati-ma, daca se poate, intr-o problema delicata. Aseara, urmarind lista de intretinere afisata, am constatat ca mi-au fost trecute 5 persoane la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Care ar fi argumentele pro si contra ale unei Asociatii de Proprietari in ceea ce priveste inchirierea unui apartament in regim hotelier? Ce obligatii are ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)