avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Daca o persoana sta in chirie intr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Daca o persoana sta in chirie intr-un imobil administrat ...

Buna seara!
Daca o persoana sta in chirie intr-un imobil administrat de primaria sectorului 5, exista posibilitatea de a cumpara aceasta locuinta? Imobilul este al primariei capitalei si administrat de primaria sectorului 5, persoana respectiva detine contract de inchiriere incheiat intre ea si primaria sectorului 5 si plateste chirie la DITL sector 5 incepand cu luna decembrie 2019. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:36, 24 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca proprietarul vrea sa vândă, chiriasul poate sa cumpere, altfel, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de la primarie Tiberean Tiberean Locuiesc intr-un imobil nationalizat care nu are notificare. O parte din locatari si-au cumparat apartamentele cu ani in urma. Acum as vrea si eu sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa nationalizata claus80 claus80 Buna seara, Am si eu o problema cu cumpararea casei in care locuiesc, poate cineva a mai trecut prin asa ceva sau imi poate da un sfat sau o ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)