avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez intr-un spital.de stat. Am trecut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez intr-un spital.de stat. Am trecut de la gradația ...

Bună ziua! Lucrez intr-un spital.de stat. Am trecut de la gradația 3 la gradația 4. S- a mărit salariul de baza unitar dar salariul de încadrare a rămas la nivel de gradația 3 și valoarea sporurilor la fel. Întrebarea mea este nu sa se mărească salariul de încadrare sau valoarea sporurilor conform gradatiei 4 ? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 25 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul de incadrare ramane la fel , doar i se adauga gradatia 4 ... nu se mareste salariul de incadrare odata cu schimbarea gradatiei.
Dar sporurile nu se calculeaza la nivel de gradatia 4? Intreb pentru ca au ramas la n ivel de gradatia 3. Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sporurile sunt plafonate la nivelul lunii decembrie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar bugetar Oana E84 Oana E84 Buna seara ce salar ar trebui sa am de la 1 Ianuarie 2019 in urma majorării eu având salariu de 1900 la care se Adaugă și gradația 2 ajungând la 2040 lei ... (vezi toată discuția)
Despre salariul minim adita100a adita100a sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu ... (vezi toată discuția)
Lege-cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice 2017 Cornel  Vasile Cornel Vasile Legea salarizării bugetare, adoptată de Senat Detalii : http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_45315/avocatnet.html Forma adoptata de Senat ... (vezi toată discuția)