avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Știu că era o prevedere cu privire la o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Știu că era o prevedere cu privire la o subvenție ...

Bună ziua,

Știu că era o prevedere cu privire la o subvenție pentru angajare absolvenți, am căutat articole sau surse mai recente, nu am găsit. Se mai acordă aceste subvenții? Unde aș putea găsi cadrul legal pentru a verifica condițiile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 25 Octombrie 2023
Legea nr.76/2002, art.80 si urm
[ link extern ]

HG nr.174/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă , art.51^1 si urm.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj Remus47 Remus47 Am o divergenta cu Oficiul fortelor de Munca referitor la dreptul indemnizatiei de somaj . Am venituri din alte surse ( chirii) in valoare bruta de 700 lei , ... (vezi toată discuția)
Subventie somaj , conditii de acordare Alina Sam Alina Sam 1. De ce nu pot sa primesc subvenție pt un absolvent de master,care in perioada absolvirii era angajat?Eu l-am luat din somaj si a absolvit anul acesta.In ... (vezi toată discuția)
Subventie somaj Popa Adrian Popa Adrian Cat timp ai maxim sa depui dosarul la somaj in vederea obtinerii unei subventii ca angajator, in cazul angajarii unui absolvent? Exista o limita? (vezi toată discuția)