avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am un prieten care a executat un an si 9 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am un prieten care a executat un an si 9 luni de inchisoare ...

Buna ziua, am un prieten care a executat un an si 9 luni de inchisoare pe spania, iar can a iesit a primit acasa dupa cateva zile ca are 10 ani interdictie si nu mai stie exact anul in care a primit interdictia si ar dori sa mearga la munca in spania. Cum poate afla cata interdictie sau daca mai are interdictie pe Spania.

Alte discuții în legătură

Interdictie parasire tara Adriana0903 Adriana0903 Interdictie parasire tara Buna ziua! As dori, daca ma puteti ajuta si pe mine cu o problema, un raspuns la o intrebare. Sotul meu, in urma cu cativa ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa in spania..cerere de ispasire a pedepsei in tara...!!! isabela i isabela i buna!! Fratele meu a fost arestat in Spania pentru fals de moneda..a fost tinut pe arest 2 ani si 3 luni..dupa care a avut proces si l-au condamnat la 9 ani ... (vezi toată discuția)
Interdictie gabytza84 gabytza84 buna ziua prietenul meu a ispasit o pedeapsa cu inchisoarea pentru alcool la volan si a iesit de curand iar acum vrea sa vina in Anglia dar la politie i s-a ... (vezi toată discuția)