Locuim langa două familii de vecini care țin frecvent petreceri gălăgioase, când la unu cand la altul cu o boxă cat o mașină de spălat și cântă la microfon. Toată vara trecută cat si iarna, frecvența a fost zilnică și de când se trezeau până seara târziu, aveam în curte și în casă discoteca/club/bar/bufet în funcție de muzica pusă. Am suportat cât am putut pentru a nu avea nici un fel de probleme cu ei, ne place sa fim în relații pașnice cu toti oamenii, dar în primăvara acestui an, am ajuns la stări de depresie, panică, palpitații la inimă și insomnie gravă, am decis să le vorbim frumos și să-i rugam să puna muzica să o audă doar ei. Au facut si mai tare. Apoi am facut diferite solicitări la 112, la politie, și plus o plângere în scris din partea a 3 familii din zonă dar s-a schimbat doar frecvența, în rest continuă la fel ori de câte ori au chef și indiferent de oră. Nu mai avem liniște în propria casă și curte. Suntem disperați.
Ni s-a spus că le-au dat nenumărate amenzi dar că sunt asistați social, și ca nu au ce sa le faca.
Eu ma intreb e posibil ca acest fel de oameni sa pună in genunchi la propriu autoritățile, legea și pe noi toți locuitorii din jurul lor care suferim din cauza lor? Chiar nu este nimic altceva ce se poate face pentru a ne gasi liniștea fizică cat si psihică în propriul camin? Va multumesc
Puteti deschide o actiune in instanta impotriva vecinilor si sa obtineti o hatarare definitiva. Nu avem de unde sa stim daca se vor conforma, chiar daca vor primi o amenda judiciara.
mrays99
Utilizator 4din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Faceti o reclamatie la Politie, Biroul/serviciul de ordine publica din localitatea/jud dvs..poate faceți un nr de tel de acolo ca sa trimiteti pe whatsup mostre chiar in timpul unei astfel de cumetrii.....cand or sa vada ca vin mascații de 1-2 ori si ii tavaleste pe jos daca nu sunt cooperanti si ii mai cheama un picut pe la sediul politiei pentru declarații....exista si sansa de a se linistii....si acolo depinde cat de mult se implica respectiva autoritate...daca nu, escaladati la eșaloanele superioare ale acestor autoritati.
Vecina sensibila
julie88
stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)