avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere disciplinar contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere disciplinar contract de munca

cate avertismente si penalizari trebuie sa primesti pana la desfacerea contrctului de munca?are valoare avertismentul fara numar de inregistrare pe el?#-oam primit avertisment pe 29.01.2010 pentru o fapta comisa pe 26.06.2009?il pot contesta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
ciurliburli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 30 Ianuarie 2010
n-are mare importanta numarul lor! fiti mai explicit !
am primit 29.01.2010 avertisment pentru o fapta savarsita pe 26.06.2009!are temei legal acest avertisment?dupa aproape 7 luni?il pot contesta?
puteti sa contestati...
la ce se refera acel avertisment?
Contestati la Tribunalul de domiciliu in 30 de zile de la comunicare.
Orice decizie de sanctionare disciplinara se poate ataca in justitie in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de sanctionare.
Aveti sanse de castig, intrucat emiterea deciziei s-a facut dupa expirarea termenului prevazut de Codul Muncii ...peste 6 luni de la data săvârşirii faptei.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune fara decizie Semyaza Semyaza :((:((:((:((:((Buna ziua va rog ajutati-ma si pe mine in o problema:dupa multe tergiversari mi s-a inmanat fluturasul salarial pa luna iunie si am constata ca ... (vezi toată discuția)
Avertismentul scris la locul de munca negreaadriana negreaadriana Buna ziua.Am si eu o nelamurire, atunci cand la locul de munca primesti un avertisment scris pentru niste greselii de neatentie in ceea ce primeste munca spoi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea din functie a unei persoane? andreya1202 andreya1202 buja seara, se poate cere schimbarea din functie a unei persone in urma abaterilor disiciplinare? Stiu ca cea mai dura sanctiune este desfacerea CIM. Eu ... (vezi toată discuția)