avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca cu perioada determinata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca cu perioada determinata Buna ziua, ...

Prelungire contract de munca cu perioada determinata

Buna ziua,
Sunt in situatia in care, la locul actual de munca, urmeaza sa fiu incadrat pe alt post. In prezent, sunt angajat cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Pe postul pe care urmeaza sa fiu incadrat, mi se va face contract de munca pe perioada determinata (noua politica a institutiei - tin sa precizez ca este vorba de o institutie publica, de cultura) pana la data de 31.12.2023.
In ce conditii angajatorul nu va prelungi acest contract de munca pe perioada determinata avand in vedere ca postul pe care urmeaza sa fiu incadrat nu este unul temporar? Are nevoie de o motivatie pentru a nu prelungi contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 26 Octombrie 2023
Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute de lege, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe per. det.- de cate ori pot prelungi? hgabi hgabi Buna ziua, as dori sa va intreb de cate ori pot prelungi in CIM incheiat pe perioada determinata, conform noilor modificari ale Codului Muncii? Caz concret: ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata oana13n oana13n Buna ziua, Am o nelamurire odata cu intrarea in vigoare a noului cod al muncii, am auzit ca nu se mai prelungesc CIM pe perioada determinat, se face decizie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata ContSters179979 ContSters179979 Buna seara. Am un coleg de munca caruia i se prelungeste tot timpul contractul de munca pe perioade de cate 3 luni.Este normal asa ceva, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)